Chytré ovládání venkovních žaluzií

Věděli jste, že vaše domácnost jde úplně jednoduše ovládat, a to ať už jste kdekoliv? V dnešní moderní době lze snadno propojit skoro všechno. Co se týče domácností, tak si můžete například nechat propojit stínění, osvětlení, garážová vrata, a to klidně spolu s topením či vstupními dveřmi. A jak to vlastně funguje? 

 

PEVNÉ SLNOLAMY

Ovládání venkovních žaluzií odkudkoliv

Je to úplně jednoduché, pokud jste vlastníkem chytrého telefonu, tak si můžete venkovní žaluzie ovládat odkud se vám zamane. Například společnost SOMFY vyvinula systém TaHoma, jehož prostřednictvím můžete pomocí telefonu nastavit rozvrh, podle kterého se budou žaluzie zatahovat i vytahovat. Dále je díky tomuto systému možné také regulovat světlo v interiéru a to tak, že si nastavíte přesnou polohu natočení lamel

To vše pomocí jednoho kliknutí nebo pomocí přednastavených scénářů. Pokud vás dříve trápilo to, že jste si při odchodu z domu nebyli jistí, jestli jste zatáhli či odtáhli žaluzie, tak nyní se s tímto systémem stačí podívat do chytrého telefonu a máte přehled o všem.

 

PEVNÉ SLNOLAMY

Výhody motorizovaných venkovních žaluzií

Nejen, že můžete jednoduše regulovat přirozené světlo, ochraňovat vaše soukromí nebo se snadno a rychle napojit na automatizovanou domácnost, ale chytré ovládání žaluzií vám bude detekovat také přimrznutí dolního profilu venkovní žaluzie či překážky při pohybu nahoru. Pokud bude zjištěna jakákoliv překážka, bude automaticky spuštěn zpětný chod. Navíc výrobci zaručují vysokou kvalitu a často poskytují delší záruku. 

Čidla slunečního záření a teploty sama zatahují žaluzie a zabraňují tak přehřívání interiéru. Běžně při provozu domácnosti systém pracuje tím způsobem, že teplotnímu čidlu lze nastavit maximální teplotu, pokud čidlo zaznamená dosažení této teploty, žaluzie se automaticky zatáhnou.

venkovní žaluzie

Hlavní důvody pro motorizaci venkovních žaluzií

  • Bezpečný provoz

  • Efektivní regulace tepla

  • Tlumení a regulace slunečního světla

  • Možnost propojení s telefonem, což zajistí neustálý přehled

  • Ochrana soukromí

 

Nahoru