Víte, jak se starat o sítě s fólií RENOLIT?

Dekorační a ochranné fólie RENOLIT se běžně používají na dveře a plastové okenní profily.

Sítě proti hmyzu a naše krásná nová okna? To nejde dohromady.“ Také si to myslíte? Tak to změňte. Stačí použít sítě proti hmyzu s fólií RENOLIT a uvidíte, že je pochválí každá návštěva.

 

Dekorační a ochranné fólie RENOLIT se běžně používají na dveře a plastové okenní profily. Patří mezi ty nejoblíbenější. Díky nim může i hliníkové nebo plastové okno vypadat přesně jako dřevěné. A protože fólii RENOLIT nabízíme i na sítě proti hmyzu, není problém je sladit s celým oknem. Vypadají pak nenápadně a elegantně.

Zkušenosti? Víc než čtvrt století

Fólie RENOLIT se na oknech a dveřích používají už přes 25 let. Specializované firmy je vždy laminují přímo na předem připravené okenní rámy, dveře nebo třeba právě na sítě proti hmyzu. Kromě dekorační vrstvy nanáší také ochrannou fólii, která chrání i před UV zářením. Díky tomu vypadají výrobky s fólií RENOLIT opravdu dobře mnoho let.

Údržba profilů oken nebo okenních sítí s fólií RENOLIT je přitom jednoduchá. Stačí k ní vlhký měkký hadřík (ideálně utěrka z mikrovlákna) a běžné čisticí prostředkyVyčistíte tak třeba i skvrny od lepidla na obklady, omítky nebo fasádní barvy. Musíte být jen trpěliví. Pokud totiž budete příliš drhnout, můžou se na fólii objevit vlasové trhliny.

Pozor na agresivní čistidla

Rozhodně nepoužívejte žádné ostré nářadí nebo brusné materiály. Mohly by fólii potrhat. Stejně tak se vyhněte benzinu a agresivním čisticím prostředkům, které fungují i jako rozpouštědla. Můžou totiž narušit kontakt lepidla s profilem a poškodit tak fólii.

Pokud se přesto fólie poškodí, většinou ji sami snadno opravíte. Jednoduše použijte korekční fixy nebo některý z dalších retušovacích materiálů. Poradíte si tak prakticky s každým drobnějším poškrábáním fólie.

S většími opravami poradí RENOLIT

Větší poškození jsou výjimečná. Když už se ale něco takového stane, pomůžou vám originální renovační fólie. Vždy přitom kontaktujte přímo společnost RENOLIT z Tábora. Doporučí vám zaškolené pracovníky z vašeho okolí, kteří mají pro práci s fóliemi RENOLIT certifikát. Máte tak jistotu, že oprava bude v pořádku a vaše okno, dveře nebo okenní síť bude znovu vypadat naprosto perfektně!

Fotogalerie

site s ochranou folii RENOLIT
Nahoru