Jednoduché ovládání s automatizací Somfy

Věděli jste, že kromě ovládání stínící techniky pomocí Somfy ovladačů můžete svůj dům vybavit spoustou prvků značky Somfy s jednotným systémem ovládání? Výhodou automatizace vašeho domu pomocí Somfy řešení je usnadnění života a úspora vašeho času. Vše, co bylo potřeba kdysi provést manuálně, nyní vyřídíte stisknutím tlačítka, zadáním požadovaných nastavení v aplikaci nebo pomocí hlasových příkazů. Jaké jsou tedy možnosti?

Nástěnné ovladače pro ovládání stínící techniky

I vy patříte k těm, co neustále hledají klíče, mobil nebo dálkové ovladače? Potom můžete stínící techniku ovládat například pomocí Smoove ovladačů. Snad každého potěší nejen moderní design ovladače ale také fakt, že mají integrovaný přijímač dálkového ovládání, což znamená, že si jej můžete umístit v rámci pokoje namísto, které si sami určíte. Tento typ ovladače má v nabídce 3 barevné tóny těla ovladače, které lze kombinovat s pestrou paletou rámečků v moderních barvách včetně dřevodekoru.

 

  

Dálkové ovladače

Díky dálkovým ovladačům s možností vícekanálového ovládání můžete své exteriérové rolety, exteriérové žaluzie, screenové rolety, bioklimatické pergoly nebo markýzy ovládat z libovolného místa a to nejen jednotlivě, ale i po skupinách. Vícekanálové ovladače umožňují kromě ovládání stínící techniky také práci s funkcí časovače, tvorbu scénářů, komunikaci s připojenými senzory. Dálkové ovladače Somfy neztratíte, protože všechny jsou vybaveny nástěnným držákem. Pokud svému ovladači přidělíte místo a budete jej odkládat na držák, vždy jej snadno najdete, když jej budete potřebovat.

Ovládání pomocí Smartphonu

Chytrá zařízení, která se stala součástí každé domácnosti, umožňují ovládat i například venkovní žaluzie z jakéhokoli místa na zeměkouli. Se zařízením Tahoma a stejnojmennou aplikací můžete ovládat různá zařízení nejen jedním dotykem, ale můžete si naprogramovat různé scénáře v závislosti na tom, zda je den pracovní nebo víkend, zda je léto nebo zima. Domácí automatizace je dokonalý způsob, jak simulovat vaši přítomnost a chránit svůj domov během vaší nepřítomnosti!

Ovládání hlasem

Už jste někdy přišli domů po dlouhém dni, v rukou tašky s nákupem, kolem vás běhají děti, rolety a závěsy otevřené a máte pocit, že zrovna teď nestojíte o to, aby vám někdo díval dovnitř? Co s tím, když konečně zalehnete do postele a vzpomenete si, že jste zapomněli vypnout světlo v koupelně? Díky integraci hlasového ovládání nemusíte pohnout ani prstem. Jednoduše požádejte Google nebo Alexu, aby vykonali práci za vás. Uvolněte se a užívejte si výhod ovládání handsfree.

Možnosti automatizace

Společnost K-system - český výrobce stínící techniky při výrobě používá motory a ovladače Somfy. V případě, že máte zájem dokoupit si ovladače nebo doplnit automatizaci vašeho domu o další prvky automatizace Somfy jako jsou dveře, osvětlení, topení, kamery, alarm, zásuvky a spoustu dalšího příslušenství, které lze propojit prostřednictvím automatizace Somfy, nabízíme vám jednoduchý a pohodlný nákup prostřednictvím našeho internetového obchodu www.kzaluzie.cz. Zákazníci, kteří se při nákupu prokáží dokladem o koupi stínící techniky K-system s motorem a ovládáním Somfy získají slevový kupón, který je opravňuje ke zvýhodněnému nákupu dalších prvků automatizace Somfy. Nenašli jste u nás zařízení, které jste hledali? Kontaktujte nás e-mailem na eshop@ksystem.eu a my jej do našeho internetového obchodu doplníme. Užijte si všechen svůj volný čas a nechte automatizaci pracovat za vás!

Poradíme vám

Pokud vás zajímá pohodlí jednoduchého ovládání Somfy nebo chcete rozšířit vaše současné řešení o automatizaci, kontaktujte nás na poradimevam@ksystem.eu.

 

 

 

Fotogalerie

Jednoduché ovládání s automatizací Somfy
Jednoduché ovládání s automatizací Somfy
Jednoduché ovládání s automatizací Somfy
Nahoru