Vertikální žaluzie nepatří jen do kanceláří

Máte pocit, že vertikální žaluzie jsou záležitost spíše do kanceláří, lékařských ordinací nebo neosobních čekáren? Tyto žaluzie přitom dokáží elegantně doplnit vaši domácnost, jako náhrada klasických žaluzií, záclon nebo závěsů poslouží skvěle. Jaké jsou tedy možnosti využití vertikálních žaluzií v rodinném interiéru?

vertikální žaluzie s potiskem

Zapomeňte na nudnou bílou. Vybírejte z různých barev a vzorů vertikálních žaluzií

Všichni moc dobře známe obyčejné bílé vertikální žaluzie. Samozřejmě v některých interiérech vypadají minimalisticky, moderně a čistě, jinde je ale důležitá útulnost. V obývacích pokojích nebo halách je proto vhodné používat elegantní látky v krémové barvě nebo třeba v přírodních odstínech hnědé. Do dětských pokojíčků volte barvy veselejší - k dispozici je oranžová, zelená i modrá.

Pokud hledáte něco opravdu speciálního, zkuste vertikální žaluzie se vzory , máme pro vás řešení - vertikální žaluzie přímo na míru s potiskem dle vlastních představ. Na žaluziích tak budete moci mít vše od fotografie domácího mazlíčka, přes vzpomínku z výletu až po logo firmy. Podmínkou je pouze dodat fotografii ve velkém rozlišení. 
 

vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jako stínění i oddělení prostoru

Jak už název “vertikální žaluzie” napovídá, jde primárně o účinnou formu stínění. Podlouhlé žaluzie se hodí zejména pro vysoká a francouzská okna, ale ty s kratší délkou určitě skvěle použijete i v klasických oknech. 

Další oblast, kde můžete vertikální žaluzie využít, je předělení místnosti. Pokud pracujete v open office, můžete si právě pomocí vertikálních žaluzií zajistit trochu soukromí. Pokud bydlíte v menším bytě, můžete tak dočasně oddělit spací prostor od toho obývacího.
 

vertikální žaluzie atypická okna

Vertikální žaluzie můžete mít i v atypických oknech

Máte atypická okna a báli jste se, že do nich bude těžké sehnat kvalitní stínění? U nás seženete nejen atypické horizontální, ale i atypické vertikální žaluzie. Kruhová, půlkruhová ani oblouková nebo trojúhelníková okna nejsou problém. Žaluzie vám vyrobíme přímo na míru, takže se nemusíte bát, že by vašim oknům neseděly.

Líbí se vám vertikální žaluzie? Zkuste i třásňové závěsy

Pro ty, kteří už kouzlu vertikálních žaluzií podlehli, ale chtějí vyzkoušet i něco nového a netradičního, jsou zde třásňové závěsy. I zde můžete vybírat z různých barev, délku si můžete upravit a hustotu závěsů jednoduše ovlivníte použitím více kusů.

Nahoru