Skvělá novinka: Plisované sítě proti hmyzu

Máte obyčejné samolepící sítě do oken a už vás nebaví je neustále opravovat a pořizovat si snad každou sezónu nové? Kromě klasických spolehlivých sítí proti hmyzu vám nabízíme i novinku, která vám může zjednodušit bydlení - plisované sítě proti hmyzu. Mají řadu výhod, které vám klasické sítě nenabídnou. Proč byste si je měli pořídit

plisovaná síť

Síť do okna drží v půlce

Rádi trávíte teplé dny s otevřeným oknem, ale létající hmyz vám vadí? Plisované sítě vám umožní mít komfortně otevřené okno, zalévat z něj třeba květiny a přitom i zamezit otravným komárům a včelám ve vlétnutí. Sítě totiž můžete nechat vytažené do poloviny a vůbec si tak nenarušovat ani výhled.

Perfektní jsou plisé sítě do oken ale i dveří

Díky možnosti jednoduchého shrnutí nebo posunutí plisé sítí je ideální umístit je do frekventovaných míst. Oceníte je třeba u dveří na terasu, balkonových dveří nebo i kuchyňského okna. Síť bude držet přesně tam, kde ji posunete. Bez nutnosti jakýchkoli zarážek.

plisovaná síť

Jak plisované sítě fungují?

Síť do oken se skládá z vodícího rámu a posuvné sítě. Všechny profily jsou vyrobeny z kvalitního hliníku a samotná síťovina ze 100% polyesteru bez skelného vlákna. Velikost skladu sítě je 15 milimetrů a odolný materiál bez problémů zvládne i UV záření. Tyto sítě máme dostupné pouze v černé barvě.

Sítě do dveří mají hliníkové horní a boční profily se šířkou 40 milimetrů, spodní profil je vysoký jen 4 milimetry. Síť z PVC je vedená systémem pevně napnutým šňůrek. Samotné napoínání probíhá pomocí pružin zabudovaných ve vodících lištách. U dveřních sítí si můžete vybrat mezi černou a šedou barvou.

plisovaná síť

Kde lze plisované sítě použít?

Jak už jsme zmiňovali plisované jsou sítě do oken - typ IPOS 22, ale také do dveří - typ IPDS 22. Okenní sítě se montují do ostění nebo na rám oken. Dveřní sítě proti hmyzu  můžete namontovat do ostění výklenků před vchodovými i terasovými dveřmi, stejně tak i na rám dveří.

Sítě proti hmyzu na dveře plisovaného typu oceníte zejména u rodinných domů, které obývají i malé děti nebo senioři. Nízký spodní profil vám totiž zajistí téměř bezbariérový průchod a u dětí sníží možnost nešťastných úrazů zakopnutím.

 

Nahoru