Jak vybrat tu pravou síť proti hmyzu do dveří?

Stačí chvíle nepozornosti, otevřené dveře do zahrady a nezvaný hmyzí návštěvník je tu. Pak už jen v noci běháte s novinami sem a tam a hledáte toho zaběhnutého pavouka či otravného komára. Přitom stačí zvolit správný typ sítí proti hmyzu do dveří a máte vystaráno.

Abychom vám výběr usnadnili, připravili jsme pro vás přehledný článek s rozdělením sítí dle použití.

Rolovací sítě proti hmyzu do dveří Ksystem

Sítě do dveří na frekventovaná místa

Tam, kde se dveře pomalu netrhnou, se skvěle hodí sítě proti hmyzu s panty. Funguje stejně jako dveře - můžete ji rychle zavírat a otevírat. Tato varianta je vhodná do restaurací i domů a bytů s více členy. Patří k nejprodávanějším druhům, a to zejména pro svou jednoduchou obsluhu, přijatelnou cenu a možnosti volby atypických tvarů dveří. Své využití najde u vchodových dveří, zahrad, teras i balkónů.

Bezbariérové sítě proti hmyzu

Varianta pro starší lidi, děti či osoby s omezenou pohyblivostí. Kloubí v sobě praktičnost a jednoduchost. Bezbariérové sítě proti hmyzu do dveří se snadno montují a stejně jednoduše demontují. Není tedy problém je kdykoliv sundat. Fungují na principu rolování a navíjení. Síťovina je tak vždy napnutá a dokonale slouží svým účelům. Díky bezbariérovému provedení navíc o rolovací sítě proti hmyzu nezakopnete a bez problému projedete vozíčkem. Hodí se na terasy, balkóny a jako praktický doplněk dveří do zahrad.

Plisované sítě proti hmyzu do dveří Ksystem

Sítě do obloukových a šikmých dveří

Pokud si myslíte, že do vašich atypických dveří neexistuje žádný model, vyvedeme vás z omylu - existuje! Přesněji řečeno, zatím neexistuje, ale rádi vám jej připravíme na míru. Těmto atypům říkáme obecně sítě do dveří s rámem. Síť lze vyrobit bezprahová (bezbariérová) či dvoukřídlová a díky své malé tloušťce se může nainstalovat i mezi rám okna a externí žaluzie/rolety.

Plisové posuvné sítě na terasy

Pamatujete si staré navíjecí sítě? Neustále s nimi byly nějaké problémy a často se rozbíjely. Právě z těchto důvodů vznikly plisové posuvné sítě do dveří, které strčí hravě své předchůdce do kapsy. Manipulace s nimi je mnohem snadnější a bez větších problémů (a bez nářadí!) je sundáte a zase nasadíte. Navíc vynikají pevností a odolností proti slunečnímu záření. Ideální jsou na terasy k rodinným domům a chatám. Skvěle však poslouží i jako síť proti hmyzu do balkonových dveří.

Nevíte si rady s výběrem? Nevadí. Žádný učený z nebe nespadl. Obraťte se na naše odborníky, rádi vám poradí. Mají řadu let zkušeností a sítě do dveří už mají v oku.

Nahoru