Interiérové žaluzie pro oblouková okna

Máte doma atypická oblouková, nebo rovnou kruhová okna? Pak je pro vás pravděpodobně těžší najít vhodnou stínící techniku. Nelíbí se vám klasické závěsy ani rolety? U nás seženete i jedinečné vnitřní žaluzie K-design, které se do stále oblíbenějších oblouků hodí perfektně.

Obloukové žaluzie se speciální výrobou

Žaluzie K-design jsou jediné, které se dají ovládat řetízkem a zároveň jde ohnout jejich horní profil. Ten dokonale splývá s rámem okna a zasklívací lištou a je vyroben z hliníku. Oblouky jsou vyráběny na speciálním zařízení a vyplněny ohebnou výztuží. Bez problémů ohnout lze pouze speciálně tvarovaný rovný profil, klasické profily by popraskaly vlivem pnutí. Pokud jde o rozměry, lze vyrobit oblouky definované jedním i více poloměry, nebo úplně nepravidelné.

Lamely, které se přizpůsobíinteriérové žaluzie k-design

Pokud jde o lamely, ty si můžete pořídit jak v klasickém, tak i celostínícím provedení. Celostínící žaluzie vám po překlopení na jednu stranu vytvoří celistvou stínící plochu a dokonalé zatemnění. Umožněno je to i rozdílným děrováním lamel a hustší žebříčky. Díky široké nabídce barev, lamel a profilů se vnitřní horizontální žaluzie K-design skvěle hodí do každého interiéru a uspokojí i náročné zákazníky.

Na co si dát u žaluzií K-design pozor?

Použitím se žaluzie nehodí na střešní okna, činnost zatemnění se s narůstajícím sklonem snižuje. U obloukových žaluzií je nutné vědět, že lamely můžete vytáhnout maximálně na úroveň nejnižší části profilu. Žaluzie jsou také určené do hotových interiérů, zvýšená prašnost nebo vlhkost je může poškodit.
 

Nahoru