Inteligentní dům s Centero Home

Predstavujeme vám absolútnu novinku v oblasti domácej automatizácie dostupnú aktuálne  iba v Štúdiách tieniacej techniky K-system a v sieti regionálnych predajcov značky K-system.

 

Otevřená domácí automatizace Centero Home umožňuje ovládat domácí prvky na cestách nebo z domova prostřednictvím chytrého zařízení (smartphone, tablet, notebook, ..). Ovládání je intuitivní a zvládne ho bez problémovů i začátečník. Integrovaná už je předpovídací meteorologická služba, takže údaje o povětrnostních podmínkách jsou vždy aktuální. Po nastavení přeškoleným pracovníkem mohou být do aplikace lehko integrované i další komponenty zvyšující kvalitu života z hlediska pohodlí, bezpečnosti a energetickej efektivity.

Kromě žaluzií, rolet, pergol a markíz s motorem elero nebo Somfy RTS je možnost do aplikace zařadit například světla Philips Hue, detektory pohybu, detektory kouře, okenní kontakty, radiové termostaty nebo teplotní čidla s radiovým protokolem Somfy RTS, SIMU Hz a ZigBee.

Aplikacea Centero Home se může používat v cloudu i místněv síti WLAN. Komunikuje přez radiový signál nebo infračervený port..

Tato verze obsahuje kompatibilitu k otevřenému systému Amazom Alexa, má vestavéný infra červený TV ovladač, je možné napřímo ovládat například reproduktory Sonos, dveřní telefony Doorbird Osram Lightify, meteorologické stanice Netatmo a další inteligentní domácí zařízení.

 

Centero Home Plus podporuje i Amazon Alexa

O vyjímečnosti této automatizace netřeba pochybovat. Tento otevřený systém spolupracuje s virtuálním asistentem Amazon Alexa. Je schopný hlasové interakce, přehrávání hudby, vytváření seznamů úloh, nastavení alarmů, vysílání podcastů, přehrávání audioknih a poskytování informací o počasí, dopravní situaci, sportu a jiných informací v reálném čase, jako například zprávy. Centero Home rozšiřuje jeho schopnosti. Díky němu máte možnost  přepojit a ovládat různé spotřebiče ve vaší domácnosti i na dálku přez smartphone nebo tablet (Android, iOS). Rychle zjistíte, že Centero Home dokáže mnohem více než jste čekali. Inteligentní domácnost už není pouze snem, s Centero Home se stala skutečností. V lednu  2019 tým pracující na vývoji zaŕízení Amazon oznámil, že prodali více než 100 milionů zařízení podporujících technologii Alexa.

Fotogalerie

Centero Home
Centero Home
Centero Home
Nahoru