Sítě do oken nejen pro klidný spánek

 Nechcete pozdě v noci řešit protivný hmyz, který vám poletuje po ložnici? Zapomeňte na spreje a vůně odpuzující komáry. Nejúčinnější a nejekologičtější variantou jsou klasické sítě proti hmyzu do oken. Jsou ideální pro ty, kteří se nechtějí spoléhat na chemické přípravky a hledají jednoduché osvědčené řešení

Síť proti hmyzu jako strážce nerušeného klidusítě proti hmyzu do dveří

V jarních a zejména letních měsících je hmyz takřka všude. Některé druhy vám třeba nevadí, ale rozhodně nechcete mít doma protivné komáry, vosy nebo včely, které mohou být navíc i nebezpečné pro alergiky. Hmyz je také možným přenašečem různých bakterií a chorob a dokonce vám může svými výměšky poničit interiér. 

Kvalitní sítě v oknech udrží hmyz vně vašeho domu. Můžete nerušeně větrat a užívat si čerstvý vzduch bez strachu z bodnutí a vytvořit si tak ideální podmínky pro spánek. Rám sítí bývá vyroben ze spolehlivého hliníku a díky černé nebo bílé barvě samotnou síť v okně ani nepostřehnete - ve výhledu vám bránit nebude.

Použijte i praktické sítě do dveří

Máte doma francouzská okna nebo balkónové dveře na terasu? Díky sítím proti hmyzu do dveří se nemusíte bát vlétnutí hmyzu dovnitř ani tudy. Vybírat můžete z modelů s panty, posuvných sítí nebo i plisovaných variant. Máte doma atypické dveře? Sítě zvládneme vyrobit i pro obloukové, šikmé a jiné typy. Neomezujte se kvůli hmyzu a jděte si posedět na balkón kdykoli, sítě proti hmyzu do dveří se postarají o to, že hmyz nebude mít šanci vletět do místnosti.

Vybírejte z různých sítí na míru

Máte doma opravdu atypická okna a dveře? Nebo se bojíte, že by vám sítě proti hmyzu neladily se zbytkem domu? Díky našemu modernímu konfigurátoru si navolíte rozměry i barvy jednotlivých částí sítí, stejně typ jejich ovládání. Máte doma samolepící sítě do oken? Investice do kvality pevných sítí proti hmyzu se vám rozhodně vyplatí, mají dlouhou životnost, vydrží vám řadu sezón a po celou dobu budou 100% funkční.
 

Nahoru