NÁVOD NA ZAMĚŘENÍ A MONTÁŽ Interiérová žaluzie na plastové okna - Basic Design

POMŮCKY PRO ZAMĚŘENÍ A MONTÁŽ

Pomůcky pro zaměření a montáž žaluzií Ksystem

1. SCHÉMATICKÉ ZNÁZORNĚNÍ SMĚROVÝCH POMĚRŮ ZAMĚŘENÍ ROZMĚRŮ INTERIÉROVÝCH ŽALUZIÍ

Při správné zaměření žaluzie, která bude umístěna v zasklívací lště je potřebné zaměřit šířku a výšku svělého otvoru v okenním křídle. žalutie se zaměřují z interiérové strany.

POZOR! Hloubka zasklívací lišty (rozměr A) je důležité zaměřit
u oken s hloubkou zasklivací lišty <18mm.

V takovém případě, je nutné objednat a použít při montáži horního profilu destanční podložky na odsazení žaluzie od okna. V případě hlouky 15-18mm je potřebné objednat 1 pár distančních podložek, v případě hloubky 11-14mm 2 páry distančních podložek.

2. DEFININCE ZAMĚŘENÝCH ROZMĚRŮ

Šířku (rozměr B) měříme těsně při skle od levé vnítní hrany zasklivací lišty k pravé vnitřní hraně zasklívací lišty, včetně gumového těsnění. Měříme na třech místech - nahoře, dole a uprostřed. Šířka žaluzie bufde nejmenší naměřený rozměr. Vzhledem na výrobní toleranci a pro správnou funkčnost lamel se doporučuje při objednávce ubrat cca 2-4mm od naměřené šířky. Šířku žaluzie vyrábíme s přesnotí na 1 mm od šířky 400 mm do 2000 mm.

Výšku měříme těsně u skla včetně případného gumového těsnění, na levé i pravé straně křídla.Výška dodané žaluzie v zavřeném stavu bude nejmenší naměřený rozměr. Výška žaluzie bude vyrobená s přesnotí na centimetr (dané konstrukcí řebžíčku) tak, aby žaluzie v  zavřeném stavu měla požadovanou výšku. Maximální výška je 2500 mm.

 

Upozornění!

Maximální možná plocha žaluzie je 2,5 m2. Minimální účtovaná plocha žaluzie je 0,6 m2.

Součástí balení

1. Žaluzie s bočními krytkami a fixačním lankami balené v bublinkové fólii.

2. Montážní materiá na 1 ks žaluzie - 1ks brzda kuličkového řetízku, 2 ks šroubky 3x16PHX pro brzdu řetízku, 4ks šroubků 3x16 PHX na uchycení žaluzie, (pro typy s dist. podl 4 ks 3x20 PHX), distanční podložky (ve smyslu objednávky), vruty do dřeva v případě montáže do dřevěných oken.

3.     NÁVOD NA MONTÁŽ

 

Nahoru