Chytrá kolejnice na záclony. V čem je její kouzlo?

kolejnice glydea

Máte doma velká okna, balkonové dveře nebo rovnou celé prosklené stěny? Pak si jistě chcete občas udělat chvíli soukromí a potřebujete kvalitní stínící techniku, záclony nebo závěsy. Právě u velkých oken můžete mít problém s těžším ovládáním techniky nebo neohrabaným zatahováním závěsů. S tím vám pomůže nová závěsová kolejnice Glydea.

Kolejnice na záclony s lehkým ovládáním

Nová technologie chytrých kolejnic nejen na záclony vám umožní jednoduše ovládat zastínění bez námahy a pomocí tichého motorku. Motorizovaná kolejnice od společnosti Somfy se vyrábí v rovném i zahnutém provedení, k ovládání slouží stěnový i dálkový ovladač, ale také systém touch motion, kdy kolejnice sama rozpozná směr popotáhnutí látky a ve směru pokračuje. Zatahovat a roztahovat závěsy tak můžete pohodlně prakticky ve všech směrech.

kolejnice glydea

Výhody chytré kolejnice Glydea

Proč si kolejnici pořídit? Nejen, že vám ulehčí práci, ale také zajistí minimální prosvit závěsů. Spolehnout se můžete na její extrémně nízkou hlučnost srovnatelnou s hlasitostí zvuku, který vydává opravdu kvalitní moderní lednice. Díky kolejnici Glydea budou také vaše závěsy vypadat dokonale esteticky, kolejnice totiž vytváří pravidelné sklady. Samozřejmostí pak je vaše nastavení rychlosti posuvu závěsu, umístění mezipolohy, ale i vychytávky - funkce Soft start a Soft stop pro pomalejší dojezd a rozjezd. 

A jaké závěsy jsou pro kolejnici vhodné? Jediné omezení je délka do 15 metrů a hmotnost do 100 kilogramů. Pokud vlastníte klasická okna s typickými textilními závěsy, máte opravdu velkou rezervu. Bojíte se, že si kolejnici nezvládnete namontovat a její ovládání pro vás bude oříšek? Glydea se pyšní jednoduchou montáží, kterou zvládne opravdu každý. Pokud si ale nebudete v něčem jistí, vždy nás můžete kontaktovat a my vám rádi poradíme.

kolejnice glydea

Údržba záclonové kolejnice Glydea

Motorizované kolejnice dodáváme na míru a jsou určeny pouze do interiérů. Co se týče závěsů, zde se řiďte značkami uvedenými na textilii, abyste si neponičili vzor, materiál či barvu. Pokud jde o kolejnici a její bezproblémový chod, nutné je odstranit všechny možné překážky, nábytek, rostliny a podobně, které by mohly bránit posunu závěsu.

Nahoru