Bioklimatické pergoly: Revoluce ve stínění. Proč si jednu pořídit?

Zatímco v České republice se lidé na zimu stahují do svých domů, v zahraničí si vesele užívají na terase výhled na zasněženou krajinu. Bioklimatické pergoly u domu přináší revoluci ve stínění. I v té největší zimě poskytují naprostý komfort - ničím nerušený výhled a ochranu. Jaké jsou všechny jejich výhody?

 

Bioklimatická pergola Ksystem

1. Ochrana před sluncem, větrem, deštěm i sněhem

Bioklimatická hliníková pergola se skládá ze stěn a naklápěcích lamel poskytujících ochranu před většinou přírodních vlivů. Déšť bývá odváděn skrz nohu pergoly, která je opatřena nerezovým sítem proti ucpání. Sluneční paprsky a sníh odrazí naklápěcí lamely, o vítr se zase postarají boční stěny.

2. Teplo i v těch největších mrazech

Abyste mohli relaxovat a posedět s přáteli na terase i uprostřed zimy, dají se hliníkové bioklimatické pergoly doplnit topným tělesem. To vytvoří pohodlnou atmosféru s komfortní teplotou, která vám umožní si užít příjemné chvíle během každého počasí. Teplotu si můžete uzpůsobit vlastním potřebám a regulovat kdykoliv bude potřeba.

Bioklimatická pergola Ksystem

3. Čerstvý přísun vzduchu

Bioklimatické hliníkové pergoly k domu disponují také praktickým větracím systémem. Nemusíte se tak bát skleníkového efektu. Dusno ani vydýchaný vzduch nemají šanci. Ať už tedy strávíte v pergole hodinu, či celé odpoledne, vždy bude uvnitř svěží a čerstvý vzduch.

4. Moderní LED osvětlení pro příjemné večery

Hliníkové pergoly na míru lze opatřit moderním LED osvětlením lamel. Během chvíle tak vykouzlíte jedinečnou atmosféru, ideální na romantické večeře ve dvou či pohodovou páteční relaxaci s přáteli. Pro naprostý komfort je do konstrukce kovových pergol nainstalovaná praktická řídící jednotka, se kterou je ovládání jednoduché a rychlé.

Závěrem

V celém tom zástupu hliníkových pergol s posuvnou střechou vynikají moderní bioklimatické modely elegantním a moderním designem a velkou škálou přídavných doplňků. Díky své variabilitě jsou vhodné pro všechny, kteří hledají nadčasové řešení pro svou zahradu, terasu či balkon.

Nahoru