3 výhody rolovacích sítí proti hmyzu

S komáry, můrami či mouchami bojuje každá druhá domácnost. Obzvláště vtíravé vosy či zatoulaní mravenci mohou být dosti nepříjemnou návštěvou. Jak se proti nim bránit? Sítěmi, postřiky či odpuzujícími vůněmi. Jenže není síť jako síť. Zjistili jsme, že naši zákazníci nemohli na trhu najít kvalitní otevírací síť proti hmyzu do balkonových dveří. A tak jsme do nabídky zařadili speciální sítě NobaRoll. V čem jsou oproti ostatním jiné?

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL

Jednoduchá montáž i demontáž

Rolovací sítě proti hmyzu do dveří NobaRoll fungují na principu navíjení. Obsahují důmyslný mechanismus, který napíná síťovinu mezi navíječ a ovládací profil. K ovládání tak nejsou potřebné žádné šnůry ani dodatečná madla, která by mohla bránit chodu venkovních žaluzií nebo rolet. Sítě navíc sundáte kdykoli je potřeba. Jejich montáž i následná demontáž je díky praktickým klipům totiž velice jednoduchá a rychlá. To přijde vhod zejména během zimního období nebo třeba na chatě, kde používáte síť jen některé dny v roce.

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL

Tichý a spolehlivý chod

Při instalaci také oceníte, že se sítě skládají z poměrně malého počtu mechanických dílů. Díky tomu se rychle neopotřebují a vydrží dlouho a spolehlivě sloužit. Manipulace je také velice snadná, tichá a bezpečná. Zvládnou ji tak bez problému i děti. 

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL

Bezbariérový přístup

Rolovací síť proti hmyzu NobaRoll se pyšní bezbariérovým provedením, což z ní dělá ještě lepšího parťáka k balkónovým a terasovým dveřím. Bezbariérový přístup ocení zejména rodiny s malými dětmi, domácnosti s osobami na invalidním vozíku nebo starší lidé s omezenou pohyblivostí. Tyto “otevírací sítě proti hmyzu” najdou své místo i ve firemních budovách. Provozovatel či majitel se tak nemusí bát, že by i při vyšší frekvenci používání některý ze zaměstnanců mohl zakopnout a zranit se.

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL spodní lišta

Kde sítě využijete?

Kam všude jsou tedy rolovací sítě proti hmyzu NobaRoll vhodné? Do balkónových dveří, na terasy i do vchodových dveří. Jednoduše všude, kde je potřeba praktické řešení a hmyzím návštěvám je vstup zakázán.

 

Nahoru