Jak čistit plisovanou síť IPDS 22

Kolikrát vás napadla tato otázka při pohledu na vaši plisovanou síť proti hmyzu? V tomto článku vám poradíme jak vyčistit plisovanou síť proti komárům za 3 minuty. Plisovaná (skládaná) síť proti komárům totiž nebrání váš domov pouze před létajícím hmyzem, ale zachytává množství nečistot z venkovního prostředí, které běžnou sítí projdou do interiéru  Máme odpověď na vaši otázku, protože víme, jaké důležité je správné čištění, aby jste v průběhu krátkého času dosáhli dokonalou funkčnost.

Chcete zjistit, proč se inovaná plisovaná síť IPDS 22 nebo IPOS 22 proti komárům od společnosti K-system čistí lépe a snadněji než jiné? Čtěte níže.

Síťky proti komárům jsou vynikající bariérou, která zabraňuje vniknutí much a komárů do našeho domu. Čisté sítě proti komárům zabezpečují dobrou cirkulaci vzduchu a především optimální funkčnost.

Nic nemůže být jednodušší! Co jsou největší spojenci každé ženy v domácnosti? Ano, parní čistič a vysavač!

Výhodou inovované síťoviny z polyesteru IdroScreen TM , která je použitá v síti IPDS 22 a IPOS 22 je, že je možné ji prát stejně jako jakékoliv šaty nebo tkaninu! Svědčí o tom certifikát získaný na základě testů Obchodní komory v Římě. Představte si, jak lehké je čistit skládanou síť proti komárům v těchto třech jednoduchých krocích:

  1. Seskupte jednotlivé sklady k sobě, přičemž mezi každým záhybem ponechejte určitý prostor.
  2. Vezměte si parní čistič nebo vysavač.
  3. Přejděte z vrchu dolů a naopak.

A je to! Vaše plisovaná síť proti komárům je čistá, čistá a lesklá! Jako  právě namontovaná, přičemž vás nečekají žádná nepříjemná překvapení vycházející z kazetové schránky (prach, hnízda hmyzu a ještě možná něco horšího  ...). Dobře to poznáte, pokud jste někdy používali navíjecí sítě. Dodržujte výše uvedené jednoduché pokyny a plisovaná síť vás naštěstí těchto překvapení ušetří!

Důležité upozornění!!!

Tento návod na čištění nepoužívejte při jiném typu plisované sítě než je IPDS 22 nebo IPOS 22 od společnosti K-system. Na trhu se vyskytují levné plísované síťoviny bez certifikace, které by tento způsob čištění mohl poškodit.

Fotogalerie

Jak čistit plisovanou síť
Nahoru