Žaluzie a rolety s potiskem

Hledáte do svého domova něco originálního, něco, co nemá každý druhý? Unikátním řešením mohou být žaluzie a rolety s potiskem. Klasické žaluzie má v dnešní době doma skoro každý, tak proč nenechat svoji fantazii a kreativitu, aby z vašeho domova udělala ještě jedinečnější místo? Pojďme si o těchto žaluziích povědět trochu víc.

látkové rolety s potiskem

Kde všude mohou najít uplatnění?

Chcete se probudit a mít výhled na moře s pláží a vycházejícím sluncem, fotografii vašeho auta, zvířete, dítěte či vaší rodiny, kreslené vzory nebo prostě chcete sladit barvu i vzor s vaší sedací soupravou? Dnes už nic z toho není nemožné. Stačí přinést fotografii nebo obrázek, který chcete mít na roletách či žaluziích vytisklý, ideálně v co nejvyšší kvalitě a pak se budete na každé ranní probuzení těšit.  

Rozlišení obrázku či fotografie by mělo být minimálně 5 MPx, aby byla zaručen opravdu hezký vzhled žaluzií či rolet. To, jestli si přinesete vlastní fotografii nebo obrázek z fotobanky, kde najdete tisíce obrázků ve špičkové kvalitě za příznivé ceny, je zcela na vás. Pokud si chcete vybrat ze široké nabídky fotografií a obrázků, můžete zde  www.imagio.cz.

Tyto žaluzie a rolety jsou vhodné nejen pro zútulnění domácnosti, ale hodí se i do business či wellness prostorů, stačí na ně natisknout logo společnosti a reklamní plocha je rázem na světě. Tyto produkty s potiskem nemusí být využity pouze jako stínící technika, ale dají se také použít například  k předělení místnosti.

 

látkové rolety s potiskem

Technické údaje

Co se týče vertikálních žaluzií s potiskem, tak ty jsou vyrobeny z pogumované textilie, jsou odolné vůči vodě i UV záření a jejich barevná stálost je minimálně 2 roky bez jakékoliv viditelné změny. Možnost naklápění lamel žaluzie o 180° vás spolehlivě ochrání před nežádoucími pohledy zvědavců do vašeho soukromí. Výhodou je zejména dlouhá životnost a inovativní systém, který umožňuje jednoduchou výměnu věšáků lamel v případě násilného zlomení. V současné době můžete například v naší nabídce najít kromě vertikálních žaluzií s potiskem i vertikální žaluzie Novum a Decomatic. Při čištění se nesmí používat houba s abrazivní plochou, protože by mohlo dojít k poškození potisku. 

Rolety s potiskem se liší v závislosti na struktuře látky a propustností světla, designem a možností ovládání. Maximální šířka rolety s potiskem je 3 200 mm. Narozdíl od běžných látek mají látky pro tyto rolety speciální povrchovou úpravu, a proto jsou mnohem méně náchylné ke znečištění.

 

Nahoru