Látkové rolety jako módní trend. Podlehněte jejich kouzlu i vy!

Zařizujete svůj nový byt nebo dům? Nebo prostě chcete do svého domova vnést změnu? Nechcete mít doma žaluzie, ale závěsy se vám nelíbí? Pak zkuste vsadit na osvědčenou klasiku - látkové rolety. Možná se vám může zdát, že tenhle způsob stínění už má své nejlepší časy za sebou, pravda je ale někde úplně jinde. Látkové okenní rolety s moderním designem jsou opět v kurzu. A proč byste si je měli pořídit právě vy?

latkové rolety

Rolety pro všechny typy oken

Ať už máte okna klasická obdélníková, čtvercová, oblouková nebo třeba kruhová, látkové rolety si můžete pořídit tak jako tak. Látkové rolety si totiž můžete pořídit v různých rozměrech a namontovat je přesně tak, jak to vyhovuje vašemu bydlení. Nemusíte se proto omezovat ve výběru nebo hledat drahé alternativy. Látkové rolety přímo na míru si můžete sami sestavit jednoduše i online, stačí změřit své okno, zadat údaje a máte hotovo.

látkové rolety

Jedna roleta, několik funkcí

Že slouží roleta jen ke stínění? Patří sice mezi klasické typy stínící techniky, spolehnout se na ni ale můžete ve více ohledech. Záleží na konkrétním typu rolety, vybírat můžete z úplně zatemňovacích rolet s poplastovanou látkou ale také z rolet, které vám v bytě příjemně změkčí světlo.

Okenní stínění roletami oceníte, pokud se chcete na chvíli schovat před zvědavými zraky sousedů, potřebujete zatemnit pokoj a udělat si příjemné domácí kino, ale také když si chcete ráno trochu přispat a ostré slunce by vás mohlo rušit. Látkové rolety Rollo také skvěle udržují v místnosti teplo (nebo naopak v létě podpoří stíněním příjemný chládek)  a tvoří protihlukovou izolaci.

látkové rolety

Desítky designových rolet pro každou domácnost

Každý chce mít své bydlení doladěné i do těch nejmenších detailů. Jinak zařizujete obývací pokoj, jinak pracovnu a dětský pokojíček. Abyste vždy našli přesně to pravé pro váš vkus, existuje široká nabídka různých látek i designů látkových rolet. Vybírat tak můžete z klasické bílé, různých odstínů krémové a béžové, ale i těch nejelegantnějších květinových vzorů.

látkové rolety

Jednoduchá montáž i ovládání

Bojíte se, že je montáž rolet příliš složitá? Opravdu ji zvládnete doma sami! Vybírat u nás můžete ze dvou variant - rolet s pomocným montážním profilem nebo bez profilu. Investice do montážního profilu se vám vyplatí, pokud hledáte opravdu jednoduché, rychlé a přesné řešení. Pokud si naopak rádi děláte věci po svém a nebojíte se o trošku složitějšího montování, profil nepotřebujete. Pak už stačí jen postupovat podle našeho jednoduchého návodu dostupného na e-shopu. Výhodou je také to, že textilní rolety můžete namontovat na okno, nad okno, na stěnu, na strop nebo klidně i do ostění. A rolety můžete mít doma plně funkční už za pár minut.

Ovládání přitom můžete zvolit klasické řetízkové, dostupné je ale i moderní a pohodlné ovládání motorkem.

Nahoru