Novinky z mezinárodní výstavy R + T Stuttgart

Ve dnech 28. 2. – 3. 3. 2012 se naše společnost poprvé ve své historii zúčastnila jako vystavovatel nejprestižnějšího světového veletrhu stínící techniky R + T 2012 ve Stuttgartu. Dnes už si ani nedokážeme představit, že by jsme na této  „show“ , která je svátkem pro všechny výrobce  v tomto odvětví chyběli. Výstava se koná jednou za tři roky.

Tato výstava si za celou dobu své existence vybudovala vedoucí postavení ve světě  mezi veletrhy s podobným zaměřením. Celá výstava byla přehlídkou technologií  pro výrobu stínící techniky, výrobců stínící techniky a prezentací jejich novinek z  oblasti rolet, žaluzií, sítí proti hmyzu a materiálů na jejich výrobu. S výstavou souběžně probíhali konference a setkání, kde si výrobci  a dodavatelé mohli v rámci mezinárodního obchodu vyměnit zajímavé informace.

Jeden z největších stánků na výstavě patřil našemu dodavateli motorů a elektropříslušenství a to společnost SOMFY, která v současnosti patří k největším světovým výrobcům motorů. Na stánku bylo poměrně živo, protože společnost SOMFY prezentovala největší novinku radiového ovládání – IO – homecontrol. Je nám velkou ctí, že jako jedna z prvních firem v České republice už v tomto okamžiku můžeme našim zákazníkům nabídnout tuto mimořádnou novinku i prostřednictvím našich montážních partnerů.

I na našem stánku bylo velice živo, prakticky zájemci z celého světa projevili velký zájem o spolupráci v oblasti dodávek exteriérových žaluzií a atypických provedení stejně jako i o systém plisovaných sítí proti hmyzu. Na stánku jsme představili i žhavé novinky, které budou dostupné v roce 2012 a to exteriérové žaluzie s lamelou ve tvaru S ve dvou šířkách a minimalistické plisované sítě s užším profilem, které jsou řešením ochrany proti hmyzu na místech, kde je poměrně úzký prostor mezi namontovanou roletou a rámem okna.

Touto cestou děkujeme našim pracovníkům za příkladnou prezentaci společnosti a našim partnerům za návštěvu našeho stánku.

Fotogalerie

2012 R + T Show
Nahoru