Závěsy v oblých a šikmých provedeních

Textilní stínící dekorace mají pro své designové provedení a širokou nabídku barev nenahraditelné místo v každém interiéru. V některých případech je na místě otázka, zda jde ještě o stínící prvek nebo spíše o prvek dekorativní. Tak je tomu i v případě novinky s názvem „Vertical Emotion“. Jde o inovaci klasického produktu vertikálních žaluzií, při kterém jsou klasické pásy nahrazeny dvojitými pásy s visícími šňůrkami se šířkou 89 mm. Tyto závěsy jsou mnohem hustší než běžné šňůrkové záclony. Ojedinělý design tohoto produktu si skutečně pohrává s lidskými emocemi a dotváří jedinečnost každého interiéru. Vyberte si ze široké nabídky barev a získejte atraktivní prvek z kategorie moderního bydlení. Vertikální emoce vytváří příjemné pocity a uklidňující náladu, která přinese potřebné uvolnění všem, kteří po náročném dni v zaměstnání touží po teplém a útulném zázemí.

Na rozdíl od běžných textilních závěsů nezná systém Vertical Emotion slova „to není možné“. Systém je možné použít do atypických prostorů a to nejen ve formě šikmých závěsů ale taktéž ve formě závěsů do vertikálního či horizontálního oblouku. Na závěr si stačí vybrat, zda chcete závěs ovládat manuálně a nebo pomocí motoru.

Závěsy Vám umožní zapojit vlastní fantazii. Můžete je všemožně vázat a nebo například přizdobit dekoracemi na sponě, viditelná změna je okamžitá. Závěs je možné svěsit a šetrným způsobem ručně vyprat ve vlažné vodě. Je potřeba dbát na to, aby se šňůrky nezamotali.

Nový atraktivní interiérový doplněk ve formě ovládacího prvku vyniká netradičním designem a elegancí. Společnost K-system jako výrobce stínící techniky představuje kolekci závaží na žaluzie, rolety a panelové stěny. S jistotou můžeme říct, že právě tento “šperk“ dokáže udělat z běžných a známých žaluzií a rolet atraktivní dekorativní doplněk.

Kolekce nových závaží v sobě spojuje eleganci, styl a spolehlivou funkčnost. Kolekce je tvořena závažími, které jsou vyrobené z acrylu, kůže, ušlechtilého kovu, plexiskla a dřeva. Tyto závaží je dále možné kombinovat s krytem pro šňůru a řetízek v barvě antikoru, bronz a zlatá. Na první pohled je cítit jasný rozdíl od plastového kusu. Avšak součástí, které dává uživateli skutečně pocítit, že se jedná o exkluzivní prvek, není závaží samotné. Jsou to právě dekorativní předměty zalité dovnitř závaží. Jde o dekorativní krystaly, bambusové dřevo, amazonskou trávu, mořské mušličky, ozdobné drátky, lístky připomínající skutečný list stromu.

Fotogalerie

vertikální žaluzie k - system
třásňové závěsy
třásňové závěsy
třásňové závěsy
vertikální žaluzie k - system
třásňové závěsy
třásňové závěsy
Nahoru