Školíme naše obchodní partnery

Záleží nám na tom, aby zákazníci, kteří si kupují výrobky K-system měli od našich obchodních partnerů užitečné informace.

Několik prvních realizací a zvýšený zájem zákazníků o komfortní bezdrátové technologie, které navíc přináší úsporu energií, nastartovali ve společnosti K-system spol. s r.o. sérii školení, o které projevili naši obchodní partneři velký zájem. Dne 10.09.2013 organizovala společnost K-system pro své odběratele první odborné školení zaměřené na systém IO   -    homecontrol®. Odborné školení vykonávali pracovníci společnosti SOMFY.

Systém IO   -   homecontrol® byl vyvinut společností SOMFY pro použití v domácnostech. Nastartoval revoluci v automatizaci domácností díky své jednoduchosti, flexibilitě a vysoké bezpečnosti. Na rozdíl od tzv. inteligentních elektroinstalací nevyžaduje tento systém zvýšené nároky na kabeláž (práce a materiál) a centrální jednotku.

Jaký užitek mají zákazníci pokud si objednají IO   -   homecontrol®?

  1. Úspora pořizovacích nákladů – systém IO   -   homecotrol® vyžaduje pouze přívod el. energie k motoru 230 V. Snižují se tedy náklady na rozvody kabeláže mezi ovládací jednotkou a zařízením v rámci domu.
  2. Úspora energetických nákladů v létě – při dlouhodobých teplotách nad 35° se doporučuje kombinace venkovních žaluzií a klimatizace. Pomocí sluneční automatiky můžete v létě ovládat venkovní žaluzie podle úrovně slunečního svitu a tím udržet teplotu v interiéru až o 9°C přirozenou cestou. Úspora nákladů spojených s klimatizací tak představuje reálně až 30%. Současně venkovními žaluziemi chráníte i nábytek a zařízení interiéru před poškozením slunečním zářením.
  3. Úspora energetických nákladů v zimě – v zimě můžete například venkovní rolety a žaluzie naprogramovat tak, že se budou stahovat za soumraku. Zabráníte tak tepelným ztrátám a můžete ušetřit až 10% nákladů na vytápění.
  4. Komfortní dálkové ovládání – možnost tvorby individuálních nastavení (režimů) pro neomezené množství výrobků v dosahu dálkového ovladače podle času a individuálních požadavků. Dálkové ovládání navíc poskytuje informace o vykonání povelů a stavu jednotlivých zařízení.
  5. Bezpečnost pomocí kódování – 100% bezpečnost, která odrazí každý případný hackerský útok. Systémový klíč na úrovni bankovních transakcí je jedinečný pro každou instalaci.
  6. Možnost rozšiřování o další prvky – kdykoliv můžete do systému IO   -   homecotrol® připojit i další zařízení a ovládat svoje střešní okna, vstupní dveře, osvětlení, bránu, klimatizaci a vytápění.
  7. Nízké pořizovací náklady – při porovnání ceny standardních motorů a ovladačů je cena inteligentních motorů a ovladačů IO   -   homecontrol® vyšší jen o 10-20% a o hodně nižší než zakoupení inteligentního ovládacího systému IBUS.
  8. 5-ti letá záruka – společnost SOMFY poskytuje záruční lhůtu 5 let na všechny svoje výrobky – motory i ovladače.
  9. Spolehlivost – pohony SOMFY IO   -   homecontrol® vyhovují evropským bezpečnostním normám. Už během výrobního procesu jsou testovány.
  10. Zákaznický servis – naši montážní pracovníci a pracovníci sítě našich montážních partnerů jsou odborně školeni a v případě potřeby Vám operativně pomohu při řešení jakéhokoliv problému. Aplikace si vyžaduje profesionální prvotní nastavení a následné používání a programování je pro uživatele velmi jednoduché.
  11. Prohlédněte si video, jak se využívá IO - homecontrol v reálném životě.

Asociace IO   -   homecontrol®

IO   -   homecontrol® sdružuje přední dodavatele a experty v příslušných oborech. Členové asociace jsou specializováni na aplikace pro obytný sektor a mají o něm perfektní znalosti a zkušenosti. Jen tak je možné zajistit vzájemnou součinnost všech zařízení. Důkazem je skutečnost, že Somfy dálkovým ovladačem můžete řídit a monitorovat všechna IO   -   homecontrol® zařízení v domě jakékoliv obchodní značky členů asociace.

Seznam členů asociace IO   -   homecontrol®

  1. Honeywell – globální dodavatel v sektorech vytápění a klimatizace
  2. CIAT – přední evropský dodavatel v oblasti výměny tepla a vytápění z obnovitelných zdrojů energie a specialista ve vytápěcích systémech s tepelnými čerpadly
  3. VELUX – přední dodavatel střešních oken a doplňků na okna
  4. NIKO- návrh a výroba špičkových osvětlovacích systémů
  5. OVERKIZ – OEM partner pro výrobu zařízení pro domácnosti a komerční budovy (HVAC, osvětlení, otvorové výplně, řídící systémy)
  6. SECUYOU – dodavatel bezdrátových uzamykatelných systémů, zařízení pro ohřev vody, tepelných čerpadel, solárních systémů
  7. Groupe Atlantic – výrobce topných a ventilačních systémů, zařízení pro ohřev vody, tepelných čerpadel, solárních systémů
  8. Windowmaster – přední dodavatel řešení v oblasti přirozeného větrání
  9. SOMFY – tvůrce „HOME MOTION“ a největší světový dodavatel řešení pro motorické ovládání otvorových výplní a slunečních clon – pohonů, řídících jednotek a automatických systémů

Seznam partnerů byl aktualizován k 1/2013. Více informací o aktuálních partnerech najdete na www.io-homecontrol.com.

Fotogalerie

setkání ksystem
Nahoru