Novinka – designové nástěnné ovladače Smoove®

Objednejte si už nyní k motorickým žaluziím, roletám a nebo markýzám z nabídky společnosti K-system nové dálkové nástěnné ovladače Smoove, které budou barevně ladit s ostatními ovladači ve Vašem interiéru. Už se víc nemusíte ptát: „Kde jste zase nechali to dálkové ovládání?“

Nenápadnou a přesto neodmyslitelnou součástí každého interiéru a jeho stěn jsou vypínače. Pouze díky nim můžeme pracovat s osvětlením. A nejen umělým. Těm, kteří práci se světlem povýšili na sofistikovanou záležitost a vybavili svůj dům či byt motorizovanou stínící technikou, na stěnách přibude ještě jeden neméně důležitý prvek – ovladač pro regulaci přirozeného osvětlení.

Smoove 1 RTS jsou nové nástěnné ovladače od firmy SOMFY. Oku lahodící 4 barevné provedení dotykových ovládacích modulů, které jsou díky baterii (baterie je součástí dodávky) podsvícené LED světýlkem je možné kombinovat s 8 barvami desénových rámečků. V každém pokoji tak můžete mít vlastní ovladač, který bude barevně ladit s doplňky Vašeho interiéru.

Barevné provedení dotykových modulů:

  • Pure Shine
  • Silver Shine
  • Black Shine

Barevné provedení rámečků:

  • Pure
  • Silver Mat
  • Light Bamboo
  • Amber Bamboo
  • Silver Lounge
  • Black
  • Cherry
  • Walnut

Tvůrci nové řady nástěnných ovladačů Smoove od společnosti SOMFY se neomezili jen na funkčnost zařízení, ale zaměřili se taktéž na jeho estetickou stránku. Pro celou řadu Smoove je typická vysoká elegance, jenž jde ruku v ruce s aktuálními trendy. Přesto však design zůstává díky jemným a čistým liniím nadčasový, což jej současně předurčuje stát se vhodnou dekorací interiéru jakéhokoliv stylu. Smoove respektuje osobnost a vkus svého majitele. Díky kolekci rámečků je možné ovladače a řídící moduly libovolně kombinovat a přizpůsobovat individuálním potřebám stávajících vypínačů. Rámečky v designu přírodního dřeva (bambus, třešeň, ořech), odstíny bílé a černé a v nabídce kovových tónů výborně ladí ke každému ze čtyř možných provedení vnitřních modulů.

Stejně jako klasické vypínače pro umělé osvětlení, také ty pro moderní stínící techniku jsou zařízením, se kterým přicházejí členové domácnosti neustále do kontaktu. Somfy proto nepodcenilo ani roli ostatních smyslů. Jediným lehkým dotykem je tak možné intuitivně ovládat všechny svítidla v domě. Vysílání povelů je provázeno tichým akustickým signálem a rozsvícením červené kontrolky. Jednoduše, plynule a v neposlední řadě rychle je tak umožněno měnit polohu rolet, žaluzií, markýzy a interiérové stínící techniky včetně vertikálních závěsů. K ovládání slouží tři tlačítka: nahoru, dolů a “my“ pro uložení a rychlé vyvolání oblíbené polohy vybraných zařízení. Rádiová technologie přenosu povelů poskytuje – navíc k volnosti při výběru designu – též volnost při volbě umístění, i bez nutnosti vykonávat jakékoliv stavební úpravy. Praktickou součástí těchto modulů je indikátor vybité baterie, který včas upozorní na potřebu její výměny.

Objednejte si již nyní k motorickým žaluziím, roletám a nebo markýzám nové nástěnné ovladače Smoove, které budou barevně ladit s ostatními ovladači ve Vašem interiéru.

Prospekt naleznete ZDE

Prospekt Smoove ® PDF

Podívejte se na video prezentaci ovladačů Smoove® ZDE

Fotogalerie

nástěnné ovladače smoove Pure
nástěnné ovladače smoove 1 RTS
nástěnné ovladače smoove uno IB+
modul nové ovládání
nástěnné ovladače smoove uno IB+
nástěnné ovladače smoove uno IB+
nástěnné ovladače smoove Cherry
nástěnné ovladače smoove Black
nástěnné ovladače smoove uno IB+
nástěnné ovladače smoove uno IB+
nástěnné ovladače smoove
nástěnné ovladače smoove uno IB+
nástěnné ovladače smoove 1 RTS
nástěnné ovladače smoove Silver Mat
nástěnné ovladače smoove Amber Bamboo
nástěnné ovladače smoove 1 RTS
nástěnné ovladače smoove
nástěnné ovladače smoove
nástěnné ovladače smoove uno IB+
nástěnné ovladače smoove 1 RTS
nástěnné ovladače smoove 1 auto/manu io
řada nástěnných ovldačů somphy
Nahoru